Ens ha deixat en Jordi, company i fundador del lokal.

Ens ha deixat en Jordi, company i fundador del lokal (cat/cas)

Ens ha deixat en Jordi, company i fundador del lokal

Diumenge 2019.12.22 a la nit, ens ha deixat Jordi, víctima d’una llarga malaltia El seu últim desig es que fos enterrat amb la bandera negra amb l’A sobre de l’fèretre. Jordi i Mercè van ser fundadors de l’lokal. A Jordi li va tocar portar els números i ser el primer President, treballava en un taller d’adobats al costat del lokal, el van acomiadar i es va posar amb entusiasme a construir el projecte. Havia estat el regidor més jove de l’Ajuntament de Molins pel PSUC però el seu entusiasme lluitador i llibertari el va fer deixar el partit i dedicar-se a l’autoorganització i a l’acció directa: La insubmissió (fundador tambè del CAMPI Col·lectiu Antimilitarista pro insub,missió) la distribució alternativa, les manifestacions, xiringuitos i publicacions. Sempre amb un somriure i una responsabilitat constant, humil i contagiosa.

Ell i la Mercè van donar vida als primers temps del lokal, fins van tornar a Sant Vicenç dels Horts. Sempre ens venia a veure, quan hi havia una vaga general o una mobilització important, apareixia Jordi. Mai fataba als aniversaris.

Salutacions i abraçades per laa Mercè, la Maria i en Guillem així com a tots els companys i companyes del lokal. Sense Jordi no seríem el que som. Salut i anarquia company.

Avui al Tanatori de Sant Vicenç a partir de les 15:30. Cerimònia, dimarts 24 a les 15.30h també al Tanatori.

El-LOKAL-90-

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s