Club social antifeixista a la ciutat de Barcelona.

Som El Polvorí. Pels que no ens coneixeu, som un col·lectiu que porta aproximadament 3 anys en actiu. Actualment estem apunt de complir el nostre objectiu principal, obrir un club social antifeixista a la ciutat de Barcelona, concretament al districte de Gràcia. Amb aquest e-mail ens volem presentar oficialment al barri i a una gran part dels col·lectius afins de la ciutat i rodalies.

El Polvorí es va crear l’any 2016. Des de llavors fins ara hem estat immersos en un llarg procés de finançament, on hem organitzat concerts i demés actes a diferents espais. El nostre objectiu era tirar endavant aquest projecte de forma totalment autogestionada, i això és el que hem seguit en tot moment, per molt llarg que fos el camí. Ara fa uns mesos vàrem donar per finalitzat aquest període al tenir els diners necessaris per llogar un local, objectiu principal del projecte de El Polvorí. Aquest local, pretén ser un punt de trobada antifeixista a la ciutat, amb servei de bar i una sala polivalent on s’hi faran xerrades, debats, visualització de documentals, pel·lícules i activitats esportives, entre d’altres.

Amb aquest missatge no només ens volem presentar, sinó que també us volem convidar a totes a la nostra inauguració oficial que es farà el dissabte 3 de Novembre a partir de les 12h del matí al nostre local (publicarem la direcció pròximament) i a partir de les 20h a la Pl. del Poble Romaní (Vila de Gràcia), així com agrair el suport que molts de vosaltres ens heu donat durant tot aquest temps.

El Polvorí

.polvori_3N_reduce

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s