Acte sobre el control social el dia 16 a les 19 al CAP ocupat del C/Quevedo (antic Banc Expropiat)

Durantelsdies 14, 15 i 16 de novembre es celebrarà al recinte de la Fira de Gran Via de Barcelona el “Smart City Expo WorldCongress” (SCEWC), aparador mundial de les noves tecnologies de dominació. Es tracta d’un esdeveniment més modest que el congrés dels mòbils (WMC) que es farà el més de febrer de l’anyvinent, però dins del seu camp (els sensors, les càmeres, el soft de control) és igual d’important.
Aquestcongrés cada any te una mica més de presència, aquestany es preveu que vindran 17.000 visitants de 700 ciutats i 120 països, parlaran 420 conferenciants i hi hauran 650 expositors (un 20% més que el 2016).
Entre les empreses que patrocinen el congres hi ha de tot, a talld’exempletenim CISCO, les constructores FCC i Ferrovial, el genagnt de la telefoniaxinesaHuawei, Master Card, Microsoft, Siemens, Suez (la principal controladora del cicle de l’aigua a Europa)… i algundesaprensiusmés.
Aquestany es donarà un paperimportant (i un esdevenimentparal•lel) a la mobilitat “intel•ligent”, a la logística, al vehicleautònom… però també a la seguretat a les ciutats, la economia “circular”, la gestió de les dades, la governança…
Entre elsponentsassistents destaca l’assessor de Banc Mundial, la OCDE i les NU, Robert Muggah, especialista en el “mapejat” i la predicció de la violència urbana, entre d’altres.
La dominació adopta
diferentdisfresses, Smart City, però també Internet de les Coses, tecnologiamòbil, big data… economia circular, economiacol•laborativa… formes que en realitat son el mateix.
Articular una resposta, bastir una resistència efectiva, és el repta més gran.. i també el mésurgent, per aixònecessitemdebatre, parlar i trobarespaiscomuns.
Debatremtotaixò al CAP Ocupat (Quevedo 13, Barri de Gràcia), dijous 16 de novembre de 2017 a les 19.
CONTRA EL CONTROL SOCIAL PER UN MON LLIURE I SALVATGE

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s