TORNEM!!!!!

Hola,

Sabem que ho estàveu esperant i que, ara que els dies són més curts, les tardes de diumenge sense el cine-fòrum del banc s’us apareixien llarguíssimes i molt tristes. Doncs, les companyes del cine-fòrum sabedores d’això, i de que ens devem al nostre públic, tornem cada diumenge a les 19h. A més, aquesta primera projecció és un bon motiu per conèixer el nou local del Banc Expropiat al c/ Quevedo, 13-15 de la Vila de Gràcia.

Comencem amb un cicle que hem organitzat amb les companyes del Taller de Costura i del Teler de Cintura del Banc. El cicle s’anomena “Qui belluga els fils?”.
Poden la costura i el teixir ser eines de dominació del sistema? I al contrari, poden ser eines d’alliberament? O, poden la costura i el teixir ser eines de construcció de gènere? Veniu aquest més de novembre a descobrir-ho amb nosaltres. Més informació de tot el cicle el trobareu a l’adjunt.

La primera pel·lícula que volem compartir amb vosaltres es diu “Real woman have curves”, a l’Estat espanyol “Las mujeres de verdad tienen curvas”.
Aquest film del 2002, dirigit per Patricia Cardoso, i protagonitzada per América Ferrera y Lupe Ontiveros, tracta diferents temes com són les segones generacions de migrants, la identitat cultural i explora les formes com es construeixen les identitats de gènere, concretament la feminitat. A tot això, la costura te un paper protagonista.

No us la perdeu!
Us hi esperem!
A les 19h. al CAP del C/ Quevedo, 13.
Aquesta llista és no més d’informació de les activitats del Cine-fòrum del Banc Expropiat de Gràcia i no admet l’enviament de correus. Si voleu fer suggerències, comentaris, canvis d’adreça de correu-e. o qualsevol altra cosa relacionada amb el Cine-fòrum us podeu adreçar a:
cineforumbanc@riseup.net.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s