#EnsTensCremades

Els dies 9 i 10 de juny, el Teatre Borràs de Barcelona acull l’espectacle de Jorge Cremades, un personatge que, mitjançant un humor masclista no fa més que perpetuar un sistema que ens oprimeix a totes: el patriarcat. A altres ciutats com ara Gijón, Bilbao, Elx, A Corunya o Vigo, altres campanyes feministes han aconseguit suspendre els seus actes. No volem que Barcelona sigui menys.

No, avui no utilitzarem un llenguatge correcte ni farem pedagogia sobre per què aquest personatge és masclista. N’estem fartes.

Avui ens neguem a callar i escoltar tots aquests atacs que, en forma de bromes, es fan a les dones, a les persones LGTBI+, i a totes les que ens neguem a seguir la seva heteronormativitat.

No seurem a escoltar aquests acudits en els que no som subjecte, sinó un objecte sexualitzat a la voluntat de l’home cis heterosexual. No seurem a escoltar on no es respecti la nostra orientació sexual. No seurem a escoltar acudits que enalteixen el masclisme i la cultura de la violació. No seurem, en definitiva, a escoltar allò que són tòpics d’una societat misògina.

Al contrari, aprofitarem aquest paper de boges, controladores, desesperades, estretes, promiscues, bledes i histèriques que ens han donat per fer-nos visibles i fer-los la vida impossible.

Nosaltres hem decidit actuar,

i tu, li riuràs les gràcies?

#EnsTensCremades #RebutjaHumorMasclista

ENS TROBEM EL 9 DE JUNY A LES 20H A PLAÇA URQUINAONA. JUNTES, REBUTJEM L’HUMOR MASCLISTA. NECESSITEM SUPORT I AJUDA, NECESSITEM SER MOLTES, NECESSITEM SER MANADA.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s